Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Alpha Bank în parteneriat cu Printec lansează ultima generație de terminale POS

Alpha Bank în parteneriat cu Printeck lansează în România ultima generație de terminale EFT-POS - Verifone Engage, pentru a oferi o experiență îmbunătățită utilizatorului.
 aboneaza-te
Alpha Bank

Alpha Bank va introduce noile modele în zona serviciilor de acceptare, iar terminalele vor fi disponibile în curând pentru comercianți.

Noile terminale Verifone Engage folosesc o platformă foarte sigură și stabilă atât la nivel de hardware, cât și de software; operațiuni complexe putând fi astfel inițiate respectând cele mai noi standarde PCI și EMV. Pe o piață care prezintă o cerere în creștere permanentă pentru o mai bună eficiență operațională, experiența de utilizare superioară și funcții diverse, și complexe cu valoare adăugată, terminalele Verifone Engage fac diferența. Funcțiile diferențiatoare, cum ar fi memoria crescută și  puterea internă de procesare, ecranul color de înaltă rezoluție cu capacități grafice îmbunătățite, controlul ecranului tactil și comunicație radio 3G / 4G / WiFi / Bluetooth, toate contribuie la o experiență superioară în utilizare.

Deși tehnologia contactless a câștigat teren în ultimii ani, situația generată de pandemia COVID-19 a dus la o adoptare mai largă și mai rapidă de către consumatori. Datorită funcționalității lor portabile, terminalele Engage nu permit doar tranzacții contactless la punctul de vânzare, dar sunt, de asemenea, și o opțiune foarte bună pentru servicii de livrare, curierat și orice alt serviciu care este utilizat din ce în ce mai mult în această perioadă în care nevoia de siguranță digitală, dar și de distanțare socială este ridicată.

Noua generație de terminale POS oferă o experiență de plată superioară

 „Alpha Bank România este alături de clienții săi, asigurându-le suportul necesar pentru a depăși cu succes acest moment dificil și pentru a beneficia de oportunitățile de creștere viitoare. Împreună cu partenerul nostru Printec, punem la dispoziția clienților noștri o infrastructură de plata nouă, avansată și flexibilă. Suntem încrezători că noua generație de terminale POS va fi bine primită de către clienții noștri, oferind o experiență de plată superioară pe piața locală. ”, a declarat domnul Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail Banking, Alpha Bank România.

 “Ne bucură colaborarea cu Alpha Bank în acest proiect, iar finalizarea întregului proces reprezintă o nouă bornă în industria de plăți din România. Partea noastră implică livrarea dispozitivelor EFT- POS, mentenanță și suportul tehnic necesare, alături de analiză, designul și întreținerea aplicațiilor de bază și ale tuturor celorlalte funcționalități ale platformei software. Prioritatea Printec rămâne aceea de a combina expertiza tehnică cu cea de dezvoltare software, astfel ca nevoile și cerințele partenerilor să le traspunem în soluții personalizate care generează valoare adăugată.”, a spus Ionuț Cristea, Director General, Printec România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii