Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Alitalia și Etihad Airways, companiile aeriene oficiale ale Expo Milan 2015

Sub egida „Connecting the world”, companiile Alitalia și Etihad Airways vor fi transportatorii oficiali ai Expo Milan 2015, cel mai mare eveniment cultural, educațional și științific.
expo milan

Peste 145 de țări și trei organisme vor participa la Expo Milan 2015, iar România va avea un pavilion cu o poziționare foarte bună, fiind plasat între țări precum Italia, Spania sau Mexic. Tema aleasă de România pentru participarea la această expoziție internațională este „Cultură și hrană”. Comisarul General pentru România la expoziție, Georgian Ghervasie, a precizat că bugetul alocat de România pentru participarea la Expo Milan este de 3,5 milioane de euro.

Vezi aici cum arată Pavilionul României la Expo Milan 2015

La rândul său, Marco Rottino, Country Manager Alitalia pentru România și Bulgaria,  a declarat că pentru a facilita publicului român accesul la eveniment, Alitalia și Etihad Airways au pregătit oferte speciale. Zborurile au fost suplimentate, iar prețurile biletelor vor fi speciale pe toată durata evenimentului. Pentru cetățenii români, Alitalia oferă prețuri începând de la 99.99 euro pentru zborurile București-Milano, Milano-București, iar biletele de acces la Expo Milano 2015 costă 32 de euro.

Mario Rottino a declarat că Alitalia va asigura pe toata perioada de desfășurare a expoziției, 6 zboruri directe săptămânale, de la București către Milano Linate și 12 zboruri săptămânale de la București către Roma, care vor avea conexiuni cu cele 150 zboruri săptămânale de la Roma către Milano. De asemenea vor fi disponibile pachete speciale alcătuite din bilet de avion + hotel + bilet de intrare la expoziție, oferte ce vor fi disponibile prin intermediul acordurilor cu principalii tour operatori din România.

În toate aeroporturile din Italia va exista un birou special de check in destinat pasagerilor care prezintă un bilet de intrare la Expo Milano 2015.

Totdată, în cadrul aceluiași eveniment, a fost prezentat şi acordul de colaborare între ICE – Institutul Italian pentru Comerţ Exterior şi Ministerul Afacerilor Externe – Unitatea Proiecte Expoziţii Mondiale în vederea participării României la Expo Milano 2015. Acordul a fost semnat de Georgian Ghervasie şi de Luca Gentile, Director General ICE Bucureşti.

Citește și

La Expo Milano 2015, „România trăieşte în armonie cu natura”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii