FacebookTwitterLinkedIn

Motivele românești care au definit colecția Tradiționale sunt acum recreate în broșe-statement pe suport din lemn și sticlă organică, folosind cristale naturale și un sistem de prindere brevetat, cu ajutorul magneților.

Deja celebrele motive Hora fetelor, Floare de Mai și Trifoi sunt acum obiecte de design în sine, fiind concepute și realizate în colaborare cu un designer de accesorii de fashion, Anahit Ghazaryan, de origine armeană.

„Am creat colecția de accesorii cu gândul la forța feminină a României, care merită celebrată, acum, într-un an aniversar. Mi-aș dori ca româncele – fie că sunt femei de business, antreprenoare, în funcții de decizie, angrenate în politică și în foruri înalte sau pur și simplu femei care trăiesc frumos și iubesc să fie elegante – să poarte aceste accesorii ca o emblemă a feminității active, militante, care schimbă lumea și România în bine. Mi-aș dori ca în spatele fiecăruia dintre aceste simboluri să se poată citi un mic manifest pentru creativitate, libertate, spirit pozitiv și încredere în sine”, mărturisește Alice Botnarenco, fondatoarea ALISIA ENCO.