Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Alior Bank poate acorda credite, în sumă maximă de 100.000 de lei, la șase luni de la începerea operațiunilor sub brandul Telekom Banking

Alior Bank S.A.Varșovia - Sucursala București oferă, începând cu luna aprilie, sub brandul Telekom Banking, două tipuri de credite, unul de nevoi personale și altul de refinanțare, prin care clienții pot împrumuta sume până la 100.000 de lei, pe o durată maximă de cinci ani.
Alior-Telekom-Banking-banca-credit (8)

Pentru ambele tipuri de credite, dobânda pornește de la 6,99% în funcție de profilul socio-demografic și de istoricul de plată al clientului la creditele anterioare.

Nu se percepe comision de analiză în cazul creditului de refinanțare, în timp ce pentru cel de nevoi personale comisionul de analiză este de 190 de lei. Prin cel de refinațare pot fi refinanțate mai multe credite deținute la alte bănci (credite de nevoi personale, carduri de credit sau limite de overdraft) și poate fi obținută o sumă suplimentară.

Un noul model de extindere pe piața bancară românească – online și polonez: Alior Bank își începe operațiunile printr-un parteneriat cu Telekom Romania

Pentru un credit de refinanțare de 20.000 de lei acordat pe o perioadă de cinci ani, DAE este 10,03%, rata creditului este de 417 lei, iar valoarea totală plătibilă este de 25.243 de lei. DAE include taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) și comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună).

Rata anuală a dobânzii variabile: 9,15%, formată din marjă fixă pe toată durata contractului 7,07% + ROBOR 3M (2,08%, valabil în perioada aprilie-iunie 2018).

Creditele pot fi solicitate de către persoanele cu vârsta minimă de 22 de ani și maximă de 76 de ani (la scadența ultimei rate a creditului), cu venituri minime de 500 de lei din salarii (minimum trei luni la actualul loc de muncă), pensii sau din activități independente.

Nu există costuri suplimentare pentru asigurări de viață sau șomaj.

Pentru accesarea creditului, clientul trebuie să deschidă un cont curent la Alior Bank.

Competiția din digital banking: Alior Bank începe să ofere servicii de finanțare pentru achiziționarea de telefoane mobile, pentru care le face clienților cont curent și card de debit instant

Creditele pot fi solicitate în cele 29 de puncte de vânzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din București și principalele orașe.

Ratele la credit pot fi plătite prin transfer de la orice bancă sau prin depunere de numerar la orice casierie din rețeaua de magazine Telekom, inclusiv magazinele Telekom sub marca Germanos.

Alior Bank, una dintre cele mai mari bănci din Polonia, și-a început operaținile pe piața din România printr-un parteneriat cu Telekom România, sub brandul Telekom Banking, la finele lunii octombrie 2017.

Din martie, Telekom Banking a început să ofere primele servicii de finanțare. Prin parteneriatul cu Telekom România, acordă finanțări pentru achiziționarea de telefoane mobile, la care se adaugă și alte servicii bancare, gratuit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii