Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Alinso Group: Investițiile publice semnificative în infrastructură sunt esențiale pentru o revenire rapidă. Această criză ar putea fi motorul inovației și al schimbărilor pozitive

Alinso Group, companie internațională care administrează parcuri de afaceri și industriale, prezentă în România prin PWP Bucharest North, consideră investițiile în infrastructura publică drept o modalitate eficientă pentru România de a restabili activitatea în afaceri și de a atrage totodată mai multe noi investiții, care pe termen lung vor ajuta la redresarea economiei.
default

„Investițiile în infrastructura publică, autostrăzi, căi ferate, a nu uita școlile și sectorul medical, s-au dovedit a fi un instrument principal pentru a ajuta economia să se redreseze, datorită efectului multiplicator. România poate transforma această criză într-o oportunitate prin investiții mari în infrastructură, nevoile de investiții fiind estimate la 40 de miliarde de Euro pe parcursul următorilor 10 ani, conform evaluărilor proprii ale autorităților”, spune Ivan Lokere, CEO Alinso Group. 

Criza actuală de sănătate se va diminua în săptămânile următoare, iar redresarea economică va reveni in prim-plan ca prioritate principală. Primul pachet de stimulare economică și fiscală, în valoare de 2% din PIB, a fost deja aprobat de autoritățile române, în timp ce se discută despre un sistem de sprijin direct pentru IMM-uri, în valoare de 750 de milioane de Euro.

Această criză va accelera tendințele structurale și a venit momentul să înțelegem că acum România poate sa devina un  mediu atractiv, stabil și previzibil, pentru a trăi și a munci, a atrage și a păstra talentele”, declară Ivan Lokere.     

În România, ALINSO GROUP operează PWP Bucharest North, cel mai mare parc de afaceri din Sud-Estul Europei. Având o suprafață totală de peste 300 de hectare, parcul se concentrează pe activități de logistică, industriale, high tech și de cercetare. Câțiva dintre clienții parcului sunt Alliance Health Care Romania, Unilever, General Electric, ENI-Saipem, Federal-Mogul, Schlumberger, BAT, Toro Company, Halliburton, Haier, Rockwool, PAS Technologies.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii