FacebookTwitterLinkedIn

Această promovare are loc în contextul implementării noului model operațional PepsiCo în Europa de Est, ce presupune alinierea unității Greater Balkans cu organizarea categoriei regionale.

Din noua sa poziţie, Alina Imbrea va fi responsabilă cu gestionarea sincronizată a activărilor de brand pentru consumatori şi a activităţilor de Trade Marketing pentru categoria Snacks pe 14 pieţe diferite, însumând aproximativ 75 milioane de consumatori.

De asemenea, Alina Imbrea se va asigura că programele integrate de marketing se desfăşoară conform planului, dezvoltând noi sinergii în regiunea piețelor balcanice. Ea va raporta funcţional Managerului General al diviziei de Snacks pentru zona Europa de Est şi operaţional Managerului General al regiunii Greater Balkans, Levent Yuksel.

În termeni de responsabilitate geografică, Alina va conduce activităţile de marketing ale diviziei de Snacks pentru Balcanii de Est (România, Bulgaria, Moldova), Balcanii de Vest (Serbia, Bosnia-Herțegovina, Croaţia, Slovenia, Albania, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Kosovo, Muntenegru), Grecia și Cipru şi va supraveghea funcţional activitatea de marketing a diviziei de Snacks în Israel.

Levent Yuksel, Vice President General Manager, PepsiCo Greater Balkans & South Eastern Europe Region Franchise, a declarat: „Alina a contribuit în mod semnificativ la performanța puternică și durabilă a portofoliului nostru de snack-uri din Balcanii de Est, dezvoltând o serie de noi produse de succes şi programe de activare ce au implicat consumatorii la un nivel superior. Numirea ei în noua poziţie își propune să creeze o structură de operare mai specializată, consecventă şi integrată în cadrul PepsiCo Europe, iar noi credem că experiența Alinei, înţelegerea profundă a dinamicii consumului împreună cu ambiția ei de a obține rezultate cât mai bune vor aduce noi realizări diviziei noastre de snack-uri în regiunea Greater Balkans″.

La rândul său, Alina Imbrea, Marketing Director Snacks, PepsiCo Greater Balkans, a spus: „Sunt încântată să preiau noul meu rol în cadrul diviziei de Snacks a PepsiCo, este o oportunitate extraordinară pentru mine și o mare provocare să coordonez activitățile de marketing într-o regiune extinsă, cu 14 țări și 75 de milioane de consumatori”.

Alina Imbrea s-a alăturat companiei PepsiCo în 2009, preluând poziţia de Marketing Manager Snacks East Balkans. Cu o experienţă de peste 15 ani în marketing, Alina a coordonat dezvoltarea şi implementarea strategiilor de marketing pentru produsele snacks din portofoliul PepsiCo, care include brandurile Lay`s, Star, Krax, Doritos şi Ruffles.

Înainte de PepsiCo, Alina şi-a construit o experienţa în marketing în industria bunurilor de larg consum, consolidându-şi know how-ul în poziţii de Trade Marketing Manager, Brand Marketing Manager, Senior Brand Manager şi Brand Manager.