Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

News |
|

Alina Bulgariu este noul Vicepreședinte Financiar al Ursus Breweries

Compania Ursus Breweries anunță noi numiri în cadrul echipei executive, prin acordarea funcției de vicepreședinte Financiar Alinei Bulgariu.
Alina Bulgariu

Alina are o experiență de peste 25 de ani în industria FMCG. Și-a început cariera alături de Coca-Cola HBC, unde a deținut diverse funcții în departamentul Financiar.

Apoi, în 2000, a făcut trecerea către Japan Tobacco International, în rolul de Finance Manager, ulterior devenind Finance Director. În 2007 a preluat rolul de Chief Financial Officer al companiei Altex, iar în ultimii 13 ani Alina a făcut parte din board-ul Intersnack, având funcția de Chief Financial Officer.

„ (…) Mă bucur că voi avea ocazia să cunosc îndeaproape o afacere cu branduri românești și internaționale apreciate de români. Aștept cu nerăbdare să contribui la creșterea companiei, alături de colegii din echipa departamentului financiar, care au deja rezultate solide”, a afirmat Alina Bulgariu.

Înainte de a se alătura echipei Ursus Breweries, responsabilitățile Alinei Bulgariu au acoperit și aria de Business Controlling pentru Europa Centrală și de Est.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii