Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Alina Bica și Ioan Bene, prinși de polițiști în Italia

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, urmărită internațional pentru favorizarea infractorilor, și omul de afaceri clujean, Ioan Bene, dat în urmărire pentru evaziune fiscală, au fost prinși de polițiștii din Italia, ei urmând să fie aduși în țară.
politia romana alina bica

„În această seară (…) au fost depistaţi de colegii noştri, pe teritoriul Italiei, doi urmăriţi internaţional: Alina Bica Mihaela, urmărită internaţional cu mandat european pentru infracţiunea de favorizare a infractorului, condamnată la patru ani la închisoare, şi Bene Ioan, urmărit internaţional cu mandat european de arestare, fiind condamnat la şase ani şi două luni pentru evaziune fiscală, fals şi înscrisuri şi uz de fals. În acest moment cei doi sunt în custodia colegilor din Italia, (…) Este doar o chestiune de timp până când îi vom aduce acasă” a anunțat vineri seara inspectorul-șef al Poliției Române, Liviu Vasilescu.

Alina Bica a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, faptă săvârşită ca secretar de stat şi reprezentantă a Ministerului Justiţiei în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

Ioan Bene a fost condamnat pentru dare de mită în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, fiind dat în urmărire după ce s-a sustras încarcerării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii