Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Alin Iosep – 500 Miliardari Ediția 2011

Alin_Iosep.jpg
Nume: Alin Iosep Avere: 21-22 de milioane de euro Varsta: 42 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Farmaceutice,distribuție de medicamente  

Cofondator, alături de Dragoş Pop, al distribuitorului de produse farmaceutice ADM Farm, Alin Iosep deţine 50% din acţiunile companiei cu capital integral românesc. ADM Farm operează o reţea naţională formată din opt depozite, însă activează şi pe retail, prin intermediul reţelei de farmacii Sante. Principalii concurenţi ai ADM Farm pe segmentul distribuţiei de medicamente sunt Mediplus (parte a grupului A&D Pharma), Relad, Polisano, Farmexpert, Farmexim, Europharm Distribuţie sau Montero.

Înfiinţată în 1998, compania şi-a început activitatea distribuind un singur brand de produse.Primul milion de euro a venit în 1999 pentru cei doi oameni de afaceri, rata de creştere a cifrei de afaceri în anii ce au urmat depăşind uneori şi 50%. Ţinta companiei pentru acest an, anunţată încă din 2006, a fost intrarea în rândul primilor cinci jucători din piaţă şi atingerea unei cote de piaţă de 10%. În 2010 însă, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 174,9 milioane de euro, alunecând astfel de pe locul 6, pe care şi-l adjudecase în 2008, înapoi pe locul 7 în topul celor mai mari distribuitori. Cota de piaţă piaţă a companiei, aferentă anului 2010, a fost de 7,16%.

Vezi care era averea lui Alin Iosep în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii