FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Bunnyshell nu intră în vacanță. Fiindcă suntem prezenți pe o piață globală și pe un trend în care companiile continuă digitalizarea începută în pandemie, vom continua creșterea și pe perioada verii. Oportunitățile de creștere sunt în special pe piețele mature, Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

Furnizorii de infrastructură cloud se numără printre cei mai importanți parteneri strategici ai companiei noastre. Parteneriatele internaționale sunt foarte importante pentru că ne confirmă, în primul rând, că oferta Bunnyshell este valoroasă pentru clienții cloud-urilor, vine în completarea serviciilor și produselor proprii și ne arată cum am putea să colaborăm cu alte companii internaționale.

Certitudini și predictibilitate

Poate ca sunt încă multe lucruri care nu sunt predictibile în general, dar clar e faptul că în domeniul tehnologiei este nevoie de inovație în continuare și mai ales de a avea soluții cât mai simplu de implementat pentru a rezolva probleme complexe unde nu există atât de mult know-how cum este cel al infrastructurilor scalabile.

Bunnyshell, platformă specializată în managementul și automatizarea infrastructurii cloud, funcționează deja pe marile platforme de infrastructură, având parteneriate cu companii din domeniu precum DigitalOcean, Amazon Web Services, Microsoft Azure, Upcloud, Linode și Cloudflare. Piața furnizorilor de infrastructură cloud a crescut spectaculos de când Amazon a intrat pe această piaţă în anul 2006, dar investitorii nu au putut să investească în companii de cloud computing. Acest lucru se schimbă acum.

Îngrijorări

Poate singurul lucru care ne îngrijorează este încetinirea ritmului în care se întâmplă lucrurile pentru că, fiind vară, sunt mai multe concedii și astfel cei care iau decizia amână să între în noi proiecte.

Ne dorim să scalăm în 2021, iar lunile de vară pot fi mai intense. Vrem să creştem numărul de parteneri din Europa şi din America de Nord. Noi facem parteneriate cu firmele care fac dezvoltare de software – outsourcing pentru clienţii finali, deci companiile fac partea de dezvoltare software şi noi partea de administrare de servere.

În prezent, avem parteneri în 11 ţări, dintre care în România sunt majoritatea.

Planuri de business

Planurile pentru 2021 și pentru 2022 sunt de creștere accelerată atât ca organizație, dar și ca vânzări și clienți noi. Dorim să facem din State Unite și Marea Britanie piețele principale pentru Bunnyshell. Compania care construiește tehnologie pentru infrastructura de cloud, permițând clienților săi să instaleze, monitorizeze și scaleze automat aplicații în cloud.  Bunnyshell a ridicat anul acesta o nouă rundă de finanțare de 1,1 mil.euro condusă de Early Game Ventures.

Vacanță în țară sau străinătate

Da, vreau sa plec în vacanță în Grecia. Cum anul trecut am calatorit mult doar în România, aș dori sa mă bucur pentru o săptămână de o vacanță cum nu am mai avut de ceva timp. De asemenea, recomand România ca destinație de vacanță, locațiile mele preferatele mele fiind Munții Făgăraș și Transilvania.