Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Tech |
|

Alien Surface lansează o nouă folie de protecție de ultimă generație, produsă în România

Alien Surface lansează o nouă folie de protecție ultra-rezistentă, produsă în România, și estimează vânzări de 1,6 mil euro pentru anul 2020. Folia dispune de tehnologia Auto-Heal activă și protejează împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare.
Folie protecție

Alien Surface lansează o nouă folie bazată pe o tehnologie utilizată și la un set extins de echipamente NASA și permite până la șapte reaplicări pe un dispozitiv. În plus, compania investește 400.000 de Euro în retehnologizare, achiziția de utilaje, creșterea capacității de producție, extinderea echipei, automatizări, alături de achiziționarea unui spațiu de 500 de metri pătrați, cu rol de birouri, producție și depozit.

De asemenea, Alien Surface a produs și donat și peste 5.000 de viziere de protecție pentru cadrele medicale

Folia protejează dispozitivele electronice – telefoane, tablete, ceasuri – împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare.

“Este momentul reinventării, pentru noi. Experiența de peste 10 ani ne-a adus în punctul în care suntem gata să protejăm terminalele utilizatorilor cu o folie de nouă generație, mult mai sigură, eficientă și ușor de instalat, dar și cel în care ne dezvoltăm o nouă identitate, alături de o prezență online împrospătată, cu un plus de funcționalități. Mai mult decât atât, este și momentul în care alegem să ne diversificăm gama de produse, pentru scopul unic de a ajuta medicii din linia întâi. Astfel, am produs deja 5.000 de viziere de protecție, pe care le-am donat, jumătate spitalelor din Sălajși jumătate altor regiuni din țară și vom continua, în ritm susținut, să menținem acest demers, complet gratuit pentru beneficiarii din sistemul medical”, a declarant Adina Crișan, Manager General, Alien Surface.

Vânzări de 2.000.000 Euro, în următoarele 12 luni

Folia ultra-rezistentă asigură protecție 360˚ a terminalelor, pe ecran, laterale și spate și permite o transparență de 100%, fără a influența în niciun mod calitatea culorilor. Instalarea este facilă și fără greșeală, datorită noii formule cu Alien Gel. Mai mult, producătorul oferă și un program de garanție pe viață, pentru noua generație de folii, desenate in-house și tăiate cu aparatură de mare precizie.

În curând, aceasta va fi adaptată și pentru protejarea dispozitivelor din industria auto și cea medicală.

Oficialii Alien Surface au în plan și lansarea de noi produse, ulterior integrării magazinului online pe platforma Blugento, care îmbunătățește semnificativ experiența clienților, printr-un design optimizat și prezentarea îmbunătățită a produselor, sub noua identitate conturată de Beniamin Pop Studio. De asemenea, partenerii vor putea achiziționa mai facil produsele, datorită unei noi platforme B2B.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii