FacebookTwitterLinkedIn

Pe 28 mai, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano, Italia, la „Ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League prezentată de Pepsi” va avea loc concertul artistei Alicia Keys. Evenimentul va fi difuzat în peste 220 de ţări, finala UEFA Champions League fiind cel mai urmărit eveniment sportiv anual din lume.

„Sunt foarte încântată că voi interpreta noile mele melodii la finala UEFA Champions League, un eveniment sărbătorit în fiecare colț al lumii, a declarat Alicia Keys. Va rămâne un moment de referinţă în istorie, ce va reprezenta spiritul tuturor pasiunilor pe care le împărtășim, indiferent de unde locuim și cine suntem. Sunt onorată să fac parte din această experiență specială, atât de îndrăgită de publicul din întreaga lume.”

În acest an, „Ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League prezentată de Pepsi” va îmbina muzica, divertismentul şi sportul, celebrând de asemenea moda şi designul ca un omagiu adus oraşului gazdă, Milano.

Carla Hassan, SVP, Global Brand Management, Global Beverage Group, PepsiCo, a declarat: „Muzica, divertismentul și sportul au fost întotdeauna o parte vitală a ADN-ului Pepsi. Suntem brandul care a inventat marketingul ca divertisment şi continuăm să împingem graniţele creativității. Prin crearea în premieră a unei scene globale, ca parte a finalei UEFA Champions League, Pepsi va oferi un moment memorabil, care va atrage şi mai mulţi fani pe stadion sau în faţa micilor ecrane, va creşte entuziasmul competiţiei din 2016 și va stabili o nouă tradiție a unuia dintre cele mai iubite evenimente sportive din întreaga lume.”

Relansarea ceremoniei de deschidere marchează extinderea parteneriatului dintre PepsiCo și UEFA Champions League. Colaborarea PepsiCo – UEFA Champions League a început în 2015 și în cadrul acestui parteneriat, Lay’s, Gatorade şi Pepsi MAX / Pepsi au fost denumite oficial brandurile competiţiei.

Guy-Laurent Epstein, Directorul de Marketing al UEFA, a spus: „Cu o istorie puternic ancorată în muzică, Pepsi este partenerul ideal pentru a aduce în premieră un artist îndrăgit la cel mai urmărit eveniment sportiv al anului, iar UEFA este încântată că Alicia Keys va concerta la Milano. Finala UEFA Champions League este ultima etapă a fotbalului european, reunind în competiţie cele mai bune două echipe de pe continent. Credem că un astfel de artist, foarte iubit la nivel global, va spori şi mai mult competiţia, atingând în consecinţă o audienţă mai largă din punct de vedere demografic, care va consolida în cele din urmă statutul global al UCL”.