Cautare
, Staff

Tech |
|

Alfa Software îl numește pe Cristian Gabriel Pavel în funcția de Director General

Alfa Software, furnizor de sisteme informatice de business din Transilvania, anunță numirea lui Cristian Gabriel Pavel în funcția de Director General.
Cristian Pavel

În această funcție, Pavel va gestiona planurile privind dezvoltarea companiei la nivel național și creșterea acesteia pe termen lung. El face parte din echipa companiei de peste 25 de ani.

Pavel a condus echipa care a elaborat, proiectat si implementat sistemul informatic AsiS (Alfa Software Integrated System).

Cristian Gabriel Pavel este absolvent al Facultății de Matematică și Tehnologia Informației din cadrul Universitatății Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, dezvoltându-și pasiunea pentru domeniu încă din copilărie.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are centrul de dezvoltare în Cluj-Napoca, sediul administrativ în Zalău și distribuție națională prin distribuitori.

Compania este furnizor de soluții ERP, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru sectoare precum: producție, servicii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun), MG Tec, CEMACON, Multicom, Diferit.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii