FacebookTwitterLinkedIn

Alexandru Rizea, președinte LEMET:

1. SPRIJIN PENTRU INOVAȚIE

Fiecare membru al organizației noastre acceptă ca inovația este alimentată de concurența dintre produsele diferitelor firme de pe piață. Acumulăm, creăm și transmitem cunoștinte noi. Ne educăm în spiritul convingerii că fiecare acțiune a noastră, în producție sau servicii trebuie să producă valoare pentru altcineva.

Sprijinim procesul de inovație prin împuternicire și delegare, precum și prin acordarea încrederii, a perspectivei de dezvoltare a oamenilor.

2. NEVOIA DE INOVAȚIE

Companiile au nevoie de inovație pentru a crea produse de valoare care să umple cererea piețelor, dar au nevoie și mai mare de inovație pentru a crea piețe.

Noi dorim creșterea cotei de piața și de aceea inovăm zi de zi, în organizare, în folosirea tehnologiilor, în produse care au valoare pentru altcineva.

VEZI AICI RĂSPUNSURILE CELOR MAI IMPORTANȚI ANTREPRENORI ȘI DIRECTORI DE COMPANII DIN ROMÂNIA

Dacă vorbim de investițiile în inovație în industria mobilei, trebuie să ne referim la tehnologii și utilaje, la materiale și la produse de mobilier.

Evoluția acestor investiții este impresionantă și ajunge până la cercetări și colaborări cu instituții de învătământ și de cercetare.

3. ROLUL EȘECULUI

În orice activitate există eșecuri. Important este să încercăm și să nu trăim cu impresia că este mai bine să ratăm toate loviturile pe care nu le tragem.