Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Alexandru Oprea părăsește RCS & RDS de la 14 aprilie

RCS & RDS a anunțat la 10 aprilie printr-un comunicat de presă că directorul general și președintele consiliului de administrație Alexandru Oprea își încetează colaborarea cu compania incepând cu data de 14 aprilie 2015, dupa 18 ani de activitate, informează Media Expres.
Alexandru-Oprea-presedinte RCS & RDS

În comunicat se arată că Alexandru Oprea a adus o contribuție semnificativă în poziționarea companiei ca un jucător puternic pe piața de telecomunicații din România, dar și ca un important trust de media format din nouă televiziuni.

„Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea și consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur ca în domeniul telecomunicațiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referință și va rămâne cel puțin la fel de competitivă. Îmi doresc, totodată, ca și proiectele Digi Sport și Digi 24, precum canalele de documentare și film să își continue ascensiunea și să rămână aceleași demersuri media spre civilizație și profesionalism, așa cum au fost concepute.

Îmi doresc ca și pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS și de trustul Digi, să fiu mândru că am făcut parte din acest proiect remarcabil”, a declarat Alexandru Oprea.

Comunicatul nu precizează motivul pentru care Oprea a părăsit RCS & RDS, notează Media Expres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii