Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Alexandru Lupea preia conducerea departamentului de audit al EY Romania

Alexandru Lupea preia conducerea departamentului de audit al EY România, începând cu luna iulie 2017.
Alexandru Lupea, EY Romania

El este unul dintre cei mai experimentați auditori din România, începând să lucreze în cadrul unui Big 4 încă din anul 1995.

Alexandru Lupea și-a început cariera la EY în anul 2012, ca partener în departamentul de audit. Din același an, a coordonat birourile regionale ale EY România, iar, în 2014, a devenit Growth Markets Leader, fiind responsabil de dezvoltarea platformelor strategice pentru antreprenori.

Din noua mea poziție, îmi propun să cresc businessul într-un mod sustenabil, ceea ce nu va fi ușor dat fiind contextul actual al pieței serviciilor profesionale – competiția intensă între firme, dar și competiția acerbă pentru resurse umane de calitate”, a declarat Alexandru Lupea.

El deţine două diplome de licenţă (de la Universitatea Politehnică din București și de la ASE), un executive MBA și o diplomă de la ACCA UK (Association of Chartered Certified Accountants). Este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România și al CECCAR (Corpul Experiților Contabili și Contabililor Autorizați din România).

Numirea lui Alexandru Lupea este rezultatul unei cariere excepționale în audit, de peste 20 de ani. Din poziția de Growth Markets Leader, a susținut dezvoltarea antreprenoriatului românesc prin diversele programe ale EY, printre care World Entrepreneur Of The Year, Family Business, Accelerating Entrepreneurs. Sunt convins că expertiza și pasiunea lui Andi vor fi o sursă de inspirație pentru echipa pe care o conduce”, a spus Bogdan Ion, Country Managing Partner al EY România.

Echipa de audit a EY România are în prezent 260 de specialiști, care oferă servicii de la audit extern la asistență contabilă și financiară, raportare contabilă de conformitate și investigarea contabilă a fraudelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii