FacebookTwitterLinkedIn

Alexandru Boghiu, Cofondator The Mavers

Evoluția companiei într-un cuvânt

The Mavers este un start-up apărut în a doua jumătate a anului 2020, tocmai în contextul pandemiei. Pe fondul accelerării digitalizării am lansat un start-up digital & tech pe piața imobiliară. Suntem la început de drum, dar am avut un debut fulminant și ne-am îndeplinit obiectivele pe 2020: am lansat Mavers Analytics Technologies (o platformă de data science care este formată din două elemente – data warehouse-ul care colectează informații din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale instituțiilor guvernamentale, și algoritmii de machine learning și inteligența artificială care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat) și am semnat cu grupul Bog’Art, urmând să lansăm primul dezvoltator imobiliar digital nativ.

Cele mai importante lecții

Digitalization is always better with just the right amount of human interaction.

Prestația autorităților

Considerăm că autoritățile au făcut tot ce-au putut în baza informațiilor și infrastructurii existente la momentul respectiv.

Strategia de business pentru 2021

Pentru anul viitor ne propunem în continuare dezvoltarea de produse proprii, câștigarea unui portofoliu de clienți care să acopere o arie largă de sectoare și consolidarea echipei.

Provocări în 2021

Principala provocare este reprezentată de urmările și consecințele pandemiei asupra țărilor atât din punct de vedere social cât și economic.