FacebookTwitterLinkedIn

Compania fintech Revo Technologies, care operează sub brandul Mokka, specializată în servicii de tip „Cumperi acum, plătești mai târziu” (Buy Now Pay Later), a intrat pe piața locală anul trecut. Acum, Revo Technologies vizează consolidarea poziției sale în România și extinderea operațiunilor în piețe cheie din Europa Centrală și de Est. “În plus, avem o serie importantă de servicii noi pe care le vom lansa pentru consumatori prin intermediul aplicației noastre mobile, pe care intenționăm să o lansăm în trimestrul 1 din 2022“, declară Alexandru Balaci, CEO Revo Technology România, pentru Forbes România.

România a fost a treia țară în care Revo a intrat, fintech-ul operând deja în Polonia și Rusia. “Intenționăm să transformăm România într-un hub pentru unele dintre operațiunile noastre din Europa Centrală și de Est, așa că ne gândim să  ne mărim echipa, pe măsură ce ne extindem pe mai multe piețe“, a adăugat Alexandru Balaci.

Un studiu realizat de Afterpay arată că 42% din cumpărătorii din generația Z (cei născuți între 1990 și 2000) și 69% din mileniali (cei născuți după 1980) sunt mai predispuși să finalizeze cumpărăturile atunci când un site se oferă un serviciu Buy Now Pay Later. 

Recent, compania  a încheiat un parteneriat cu platforma e-commerce GoMag, care susţine activitatea online a mai mult de 2.250 de magazine.