FacebookTwitterLinkedIn

Numirea sa completează echipa de conducere a SAP Europa de Sud-Est și Ucraina, care reprezintă o regiune cu peste 1900 de angajați din 12 țări.

Alexander Meixner va face echipă cu Josephin Gala, Managing Director SAP Europa de Sud-Est și Ucraina pentru dezvoltarea proiectelor din regiune.  

„Faptul că Alex va face parte din echipă este o onoare absolută și un câștig pentru regiunea noastră. Cu experiența sa în Platform & Technology suntem pregătiți să ne dezvoltăm în cloud și să ne ajutăm clienții să înțeleagă pe deplin beneficiile abordării unui parcurs aparent complex. Mă declar încântată să colaborez cu el pentru a beneficia de vasta sa experiență în Europa Centrală și de Est, precum și în Austria – unde este deja recunoscut drept consultant de încredere de mulți dintre clienții noștri”, a declarat Josephin Galla, Managing Director SAP Europa de Sud-Est.

Alexander Meixner și-a început cariera în cadrul SAP în anul 2016 ca Head of Analytics pe Europa Centrală și de Est, fiind numit Head of Platform în 2018. Înainte de a se alătura SAP, el a activat la Oracle în departamentul de vânzări în regiunea EMEA, fiind responsabil de Analytics și Enterprise Performance Management. Înainte de Oracle,  a fost angajat la E&Y, Aral AG și Sony. Meixner este licențiat în Inginerie și Economie, specializarea Distributed AI, diplomă obținută de la Universitatea din Viena.