Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Altex deschide un nou magazin la Mioveni, în urma unei investiții de 200.000 de euro 

Alex România deschide un nou magazin la Mioveni, în urma unei investiții de 200.000 de euro. Cel de-al 126-lea magazin din rețea va fi deschis pentru vizitatori începând cu data de 30 iulie.
 aboneaza-te
Altex

Odată cu deschiderea magazinului, Altex România își mărește și echipa și face deja recrutări pentru posturi de casieri, consultanți de vânzări, director de magazin sau ofițer credite.

În urma angajamentului făcut de retailer pentru dezvoltarea durabilă și, implicit, pentru protejarea mediului, centrul de servicii din Mioveni este prevăzut cu un sistem de iliuminare cu LED pentru eficientizarea consumului de energie, dar și cu un sistem de încălzire și răcire VRF  (Variable Refrigerant Flow) pentru minimizarea variațiilor de temperatură și reducerea ciclurilor de pornit/oprit. Magazinul va avea și o infrastructură nouă de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.

„Ne adaptăm trendurilor și facem trecere treptată catre „phygital retail”,  în care online-ul și shopping-ul în magazinele fizice fuzionează pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărare completă și beneficii multiple precum click & collect, rezervă online, ridică în magazin, retur oriunde sau servicii de consultanță personalizată. Noul magazin din Mioveni este un răspuns la aceste noi trenduri și în linie cu dorința noastră de a fi cât mai aproape de clienții noștri și de a le da acestora opțiunea de a descoperi produsele noastre, nu doar pe site, ci și într-un spațiu sigur și modern”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii