Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Alex Budin s-a întors de la Londra și a devenit Head Of Technology la MRM/McCann România

Alex Budin este noul Head of Technology la MRM//McCann România. El are o experiență de 8 ani în advertising, 20 de ani în software și tehnologie și 7 ani de experiență în electronică și robotică. 
AlexBudin

Alex Budin a petrecut ultimii opt ani la Londra și a ocupat diverse poziții: Senior Software Engineer (MMT Digital), Lead Software Engineer și Creative Technologist (Cheil London) și Head of Technology la CP+B (Crispin Porter and Bogusky).

A dezvoltat activări digitale pentru branduri ca Samsung, KFC, BBC, O2, Pearson, Coca Cola, Subway, Absolut Vodka, INFINITI, PayPal, Hotels.com. De asemenea, Budin a câștigat la Cannes, la una dintre cele mai grele categorii-Inovație, un premiu cu proiectul său Samsung NX Rover.

“În piața din România există mentalitatea că poți să «make it big» doar dacă pleci în afara țării. Noi nu suntem de acord. Noi vrem să arătăm că lumea se poate cuceri și de aici. Ambiția noastră a fost să construim o agenție care să crească talente ce pot concura oriunde în lume, dar care să fie, în același timp, și o destinație pentru talentele de afară care vor oportunități noi. Și aici mă refer și la români care vor să se întoarca în țară, dar și la străini care vor să aibă experiența de aici. Doar așa putem să ne depășim condiția de «pepinieră» de talent și limitele pentru a putea concura, ca agenție, cu oricine din lume. Alex vine cu o experientă excelentă la una dintre cele mai prestigioase agenții din lume. Suntem norocoși să îl avem și, împreună cu echipa extraordinară de aici, ne va ajuta să împingem limitele pentru clienții noștri.” declară Cătălin Dobre, Chief Creative Officer McCann Romania si Regional Creative Director McCann CEE

Audiențele televiziunilor la nivel național – august 2018

Alex Budin declară: “Sunt anumite avantaje în a veni de la Londra la București și de a lucra în același domeniu. Ai senzația că ai văzut puțin în viitor și acum ai oportunitatea să aplici aici tot ce ai învățat și ai văzut acolo. Am decis să vin înapoi pentru că văd cât de mare este oportunitatea de a crea ceva important aici, piața este în continuă dezvoltare și nu cred că va încetini în curând, nu trebuie decât să ne adaptam cerințelor ei. Și cred că aici eu pot aduce multă valoare.

Simt că România are nevoie de mine și locul meu este aici momentan. Ideea este de a împinge cât mai mult limitele tehnologiei pentru clienții noștrii, fiind întotdeuna la curent cu ce se întamplă și tot ce apare, concepând prototipuri și experimentând, numai așa vom arăta că România își merită locul pe harta globală a creativității. La MRM totul se întamplă mult mai repede decât m-aș fi așteptat. Alături de Ionela, Cătălin si Simona Suman, cred că putem crește mult mai mult decât până acum și putem fi mult mai BOLD.’’

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii