Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Alertă cu bombă la Curtea de Apel București

Sediul Curţii de Apel Bucureşti a fost evacuat marţi dimineaţă, după ce o persoană a anunţat prin telefon la 112 că în incinta Palatului de Justiţie se află un dispozitiv exploziv. Printre cei evacuaţi se află şi Elena Udrea, care participă la ultimul termen al judecării dosarului privind finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009, informează
Justitie

În timpul desfăşurării procesului, un jandarm a intrat în sala de judecată şi a anunţat că există o ameninţare cu bombă, notează portalul Televiziunii Române.

Magistraţii au decis suspendarea procesului, iar toate persoanele au fost evacuate în afara sediului Curţii de Apel Bucureşti, urmând ca dezbaterile să se reia în jurul orei 14.00.

La faţa locului se află echipaje de poliţie şi ale Serviciului Pirotehnic.

„Astăzi, în jurul orei 10.40, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Curtea de Apel Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. La acest moment, clădirea este evacuată, iar la faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care urmează sa efectueze verificări specifice”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii