Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

ALD Automotive: 4.000 de autovehicule uzate, vândute online

masina_(640x428).jpg
ALD Automotive,  jucător pe piața de leasing operațional din România, a vândut online 4.000 de autovehicule uzate prin platforma sa de licitații.

De la lansarea platformei de licitaţii închise, în martie 2010, dealerii și comercianții de maşini uzate cumpără online autovehiculele ALD Automotive returnate la finalul contractelor. În primele 5 luni ale acestui an, 524 de mașini uzate au fost vândute către 112 cumpărători, iar 92% dintre acestea au fost achiziționate online de către dealeri și comercianți atât din piața locală cât și cea de export.

,,Acest an a adus o creștere de 37% a utilizatorilor activi care participă la licitații, față de numărul acestora înregistrat la finalul lui 2012 și a contribuit la atingerea unui număr mediu de 15 zile de stocare pentru o mașină uzată. În plus, numărul de oferte primite pentru un autovehicul aflat în licitație a crescut în 2013 la o medie de 20, față de aproximativ 18 oferte, cât s-au înregistrat în 2012”, anunță compania.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a grupului ALD Automotive.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii