Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Alcatel-Lucent și Vodafone testează în premieră, în Europa, tehnologia TWDM-PON pentru viteze de internet mobil mai mari

Alcatel-Lucent și Vodafone testează în premieră tehnologia de acces la Internet de mare viteză TWDM-PON, operatorul pregătindu-se astfel pentru adaptarea rețelei la creșterea tot mai mare a traficului de date și lărgirea rețelei de distribuție pentru mobile.
Alcatel-Lucent Romania_Timisoara_2015

Prin utilizarea tehnologiei TWDM-PON (Time and Wavelength Division Multiplexed Passive Optical Networks) dezvoltată de Alcatel-Lucent, traficul de date al Vodafone va atinge o viteză în rețea de până la 40 de gigabiți pe secundă – 10Gbps per lungime de undă – în plus față de infrastructura de fibră deja existentă, livrând cele mai bune servicii comerciale utilizatorilor finali.

Noua tehnologie reprezintă doar începutul unei ere noi de servicii de date adresate utilizatorilor rezidențiali și business, în același timp. Cu peste 446 de milioane de clienți de date mobile în toată lumea, TWDM-PON va juca, de asemenea, un rol important în strategia Vodafone de a aborda lățimea de bandă necesară pentru a sprijini nevoile în creștere ale clienților săi care migrează către serviciile mobile 4G.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii