Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Alcatel-Lucent a investit peste 2 mil. de euro în deschiderea unui centru global de operare rețele în Timişoara

Furnizorul de echipamente de telecomunicații a deschis la Timişoara un centru global de operare rețele.
20151216_083448

Centrul este localizat în noul campus din Timişoara şi a fost inaugurat în urma unei investiții de peste două milioane de euro. Centrul este amplasat într-o veche fabrică de electromotoare.

În cadrul său lucrează peste 550 de angajați, relocați din centrul Alcatel-Lucent din Timişoara.. 500 dintre aceştia au fost deja relocați în noul centru destinat operării rețelelor, iar restul de 50 de angajați urmează a fi relocați vineri. În urma tranzacției prin care Nokia a preluat Alcatel-Lucent în urma unei investiții ce s-a ridicat la 15,6 miliarde de euro, Friedrich Trawöger preşedintele diviziei globale de centre de operare servicii la Alcatel-Lucent a declarat pentru Forbes România că se aşteaptă la o creştere a clienților cu 30%, deoarece ,,compania formată în urma tranzacției urmează să preia o parte din clienții Nokia”.

Referitor la venituri, Raoul Ros, directorul general Alcatel-Lucent România a declarat că se aşteaptă la o ,,creştere de două digit-uri” a veniturilor.

În ultimele trei luni, 65 de persoane s-au alăturat acestei echipe, iar alte 75 de poziții sunt deschise în acest moment ca urmare a contractelor semnate recent de companie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii