Cautare
, Editor Coordonator

Media şi entertainment |
|

Albert de Monaco a învins virusul

Prințul Albert de Monaco s-a vindecat după infectarea cu COVID-19 și a ieșit din izolare, a anunțat curtea regală din Monaco, citată de revista britanică Tatler.
 aboneaza-te
albert de monaco

„Medicii care l-au supravegheat pe Alteța Sa pe perioada infecției i-au permis să încheie perioada de carantină. Prințul suveran este declarat vindecat iar starea sănătății sale este bună”, anunță comunicatul oficial, care transmite că Albert le reamintește monegascilor să respecte regulile impuse de combaterea răspândirii virusului, să păstreze distanțarea socială și să evite contactul cu alt persoane.
Prințul Albert a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus pe 19 martie, infecția debutând cu simptome ușoare la acea dată.

Singurul fiu al Prințesei Grace de Monaco, Albert i-a urmat la tron tatălui său, Prințul Rainier al III-lea, în 2005. În 2011, s-a căsătorit cu fosta campioană olimpică la înot Charlene Wittstock. Cei doi au împreună doi copii gemeni, pe Prințesa Gabriella și Prințul Jacques. Albert mai are doi copii, recunoscuți oficial, din relații extraconjugale, Jazmin Grace Grimaldi și Alexandre Grimaldi-Coste.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii