Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Albastru de Dubuis

Niciun anotimp nu este mai potrivit pentru albastru decât vara. Cerul, marea, oceanul – toate sunt mai albastre vara și te îmbie la răcoare și la strălucire. Roger Dubuis, brandul elvețian de haute-horlogerie caracterizat prin avangardism și design îndrăzneț, disruptiv, are și o latură  mai romantică, mai solară, după cum se poate vedea din această selecție cu nuanțe de albastru, cobalt, ultramarin, bleumarin, lapislazuli sau azuriu.
Essential lifestyle version of our iconic Excalibur collection

Velvet Haute Joaillerie

Modelul full pave al gamei beneficiază de un cadran împodobit în întregime cu diamante dispuse ca niște raze de soare, iar componenta albastră este asigurată de cele două safire imense și de cureaua din satin, elemente care lucrează împreună pentru a  crea un obiect minunat, de o strălucire superbă.

Velvet  Automatic Velvet este gama feminină a celor de la Roger Dubuis și una dintre foarte puținele linii noi feminine care m-au entuziasmat în ultimii ani. E un ceas care te invită să îl pui pe mână și să nu îl mai dai jos. Nu trece neobservat, dar nu e nici prea loud. Merge la jeans, dar, evident, și la un power meeting. Modelul automatic are un cadran albastru „în ape“, profund și elegant, completat de cureaua bleumarin din piele de aligator. Și, evident, de cele 64 de diamante care contrastează, cu strălucirea lor rece, cadranul făcut parcă din stropi de Mediterană.

Excalibur Spider Skeleton Flying Tourbillon

Continui cu ceea ce Roger Dubuis denumește „extravaganță masculină“: un model care reunește elementele pentru care brandul este celebru (skeletonizare și flying tourbillon) și care mizează pe jocul dintre transparență și nuanțele de albastru și argintiu pentru a construi un profil avangardist, chiar futurist. De remarcat cadranul înconjurat de un inel de un albastru viu, aceeași nuanță care se regăsește și pe coroană.

Excalibur 42 Automatic

Aici avem de-a face cu un albastru aproape complet, de la cadranul care arată ca cerul de sfârșit de iunie pe la ora 10 seara și până la cureaua de un albastru cu nuanțe ușor metalice. Îmi place mult contrastul dintre cadranul lapislazuli și indicatoarele orare albe ca laptele, dar și secunda periferică, și ea totalmente albastră, plasată în dreptul orei 6.

Excalibur 36 Automatic

Modelul se numără printre cele mai „cuminți“, cu o carcasă din aur roz, un cadran argintiu și o curea bleumarin din piele de aligator, care reușește să îi confere un aspect, în același timp, și elegant, și relaxat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii