Cautare
, Contributor

Forbes.com

Modă |
|

Alb-negru, boem și nautic: cele 3 coordonate ale colecțiilor Motivi de primăvară-vară

Motivi_ SS 2016 collection
Pentru primăvară, designerii brandului italian Motivi au creat o colecție chic & casual, în care predomină eleganta combinație de alb și negru, stilul boem și accentele marinărești.

Motivi_ SS 2016 collection (6)Black & White este o temă foarte feminină și romantică, realizată din materiale vaporoase și diafane, tiparul cromatic alb-negru fiind combinat cu pete de culoare precum galbenul sau rozul deschis.

În cadrul noii colecții, Black & White reprezintă gama formală, strălucitoare, cu accente și printuri foarte feminine. Piesele reprezentative sunt jacheta biker de culoare neagră sau galbenă, din piele ecologică, fusta tip-portofel, bluzele din materiale fluide, rochia neagră asimetrică și salopeta ușor-purtabilă.

Piesa-cheie a noii colecții: blazerul lung, fără mâneci, accesorizat cu o fundă în talie, care poate fi purtat atât ca rochie cât și ca tunică.

Motivi_ SS 2016 collection (7)Being Boho, linia boemă, este dominată de jachetele tip parka, poncho-urile și gențile de inspirație etnică, culorile neutre și naturale fiind folosite din abudență: military, albastru, maro, gri, galben pai.

Hello Sailor, partea marinărească a colecției, este de inspirație nautică, fiind definită de linii drepte și printuri geometrice. Piesele reprezentative sunt blazerele, jeanșii skinny sau evazați și gecile din denim în culori marine: bleumarin, alb și bordeaux.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii