Cautare




, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

Al treilea sezon din serialul „Stranger Things” aduce nume noi în distribuție

A treia parte a creației fraților Duffer aduce la rampă două nume noi în distribuție: Maya Thurman-Hawke și Priah Ferguson.
Priah Ferguson - Photo credit Viviana Chavez

Priah Ferguson, care o impersonează pe Erica Sinclair – o puștoaică precoce care și-a făcut pentru prima dată apariția în al doilea sezon Stranger Things -, devine o apariție recurentă în următorul sezon al serialului original Netflix. Sora ambițioasă a lui Lucas revine, iar de data aceasta va fi însoțită de o armată de prieteni. Erica nu mai acceptă să privească acțiunea de pe margine, așa că intră într-o misiune curajoasă – aceea de a salva Hawkins de o nouă amenințare.

Priah Ferguson este o actriță de origine americană, născută în Atlanta (Georgia), care și-a început cariera actoricească la numai patru ani. La început a jucat în piese locale, de scurtă durată, urmând să semneze un contract de colaborare cu agenția People Store. A devenit cunoscută după ce a jucat în premiatul show FX – Atlanta, realizat de Donald Glover. La scurt timp, a jucat în Mercy Street (PBS), iar apoi a apărut în Daytime Divas (VH1), alături de Tichina Arnold.

Interpretarea din Stranger Things a fost atât de apreciată încât Erica Sinclar devine o apariție constantă în noul sezon al serialului. Pe lângă succesul pe care l-a avut în proiectele TV, Priah Ferguson a mai apărut de-a lungul timpului în scurtmetraje și în seriale online premiate.

Cel de-al doilea nume din noua distribuție a serialului este Maya Thurman-Hawke, care o va impersona pe Robin și care va fi o apariție constantă în următorul sezon Stranger Things. Robin este o tipă neconvențională, isteață și plină de energie. Plictisită de locul de muncă monoton, începe să simtă nevoia de puțină emoție și acțiune în viața ei… și va primi mai mult decât și-ar fi imaginat atunci când descoperă secretul din Hawkins.

Maya Thurman-Hawke poate fi văzută în rolul lui “Jo March” din Little Women, miniseria BBC care este o adaptare a romanului clasic cu același nume. Little Women a avut premiera în Anglia în luna decembrie a anului trecut și va fi difuzat de PBS în Statele Unite din luna mai a acestui an. Maya a jucat alături de Angela Lansbury, Emily Watson și Michael Gambon, iar acest rol a fost și primul ei rol de până acum. În plus, a încheiat recent filmările pentru Ladyworld, un film independent regizat de Amanda Kramer și va interpreta rolul principal în filmul lui Myna Joseph – Charlotte XVI.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii