Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Al șaselea sezon al serialului „Fear the Walking Dead” va fi lansat în octombrie

Sezonul al VI-lea al serialului „Fear the Walking Dead” va avea premiera luni, 12 octombrie, de la ora 4:00 dimineața, exclusiv la AMC în România, care va relua primul episod, în aceeași zi, de la ora 22:00, potrivit Media Expres.
Fear the Walking Dead

Actorul Lennie James își va face debutul regizoral în cel de-al șaselea sezon, alăturându-se colegului său de distribuție Colman Domingo, care ajunge la al treilea episod regizat, în acest nou sezon, notează Media Expres.

AMC a anunțat premiera în cadrul evenimentului virtual pentru „Fear the Walking Dead” desfășurat la Comic-Con@Home pe 24 iulie, moderat de Chris Hardwick („Talking Dead”) și care i-a avut ca invitați pe: Scott M. Gimple, Director de conținut pentru toate titlurile „The Walking Dead”, showrunerii și directorii executivi Andrew Chambliss și Ian Goldberg și actorii Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman și Rubén Blades.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare programe de televiziune. Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are un istoric important, câștigând peste 45 de premii Primetime Emmy și obținând peste 290 de nominalizări Emmy.

AMC a fost prima televiziune a unei rețele de cablu care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu „Mad Men”, în 2008. Printre serialele originale ale AMC se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii