FacebookTwitterLinkedIn

Restaurantul din Piața Victoriei funcționează, conform legislației în vigoare, atât pentru take-away cât și pentru a onora comenzile care vin prin platformele de delivery.

Cel de-al șaptelea restaurant nou deschis în București apare la câteva luni după inaugurarea restaurantului Burger King din Piața Sudului, acest lucru făcând parte din strategia pe termen lung a companiei în România.

Daniel Ryska, AmRest Regional Director CE & SEE: „Deși anul trecut a fost unul provocator pentru toată lumea, noi ne-am adaptat rapid și ne-am concentrat toate eforturile pentru a oferi în continuare servicii rapide și de calitate, lucrând constant asupra planurilor de expasiune în regiune, așa cum am promis. Astfel, am reușit performanța ca în plină stare de urgență să deschidem patru noi restaurante, la nici un an de la apariția noastră pe piața din România, atingându-ne toate obiectivele propuse. În 2021 continuăm să creștem, iar astăzi anunțăm cu bucurie că deschidem cel de-al șaptelea restaurant în București, chiar în centrul Capitalei. România este o piață importantă pentru noi, unde dorim să investim iar pentru anul acesta pregătim în continuare oferte speciale pentru fanii Burger King și de asemenea, vom duce și mai departe planurile noastre strategice”. 

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.