Cautare
, Contributor

Travel |
|

Air France şi KLM fac reduceri pentru 96 de rute intercontinentale

aeroport.JPG
    Companiile aeriene Air France și KLM lansează astăzi campania “Early Bird’’, reducând preţul biletelor de avion cu până la 47% pentru biletele achiziționate în perioada 23 mai – 6 iunie 2013. 

 

Vor beneficia de prețuri speciale 96 de destinaţii din America de Nord şi de Sud, Asia, Caraibe şi Africa, perioada de călătorie a biletelor achiziţionate fiind din 16 August 2013 până la sfârşitul lunii Februarie 2014.

Toți cei care îşi vor achiziţiona bilete de avion până la data de 6 iunie 2013 pot beneficia de tarife promoţionale pentru zboruri către 96 de destinaţii din America de Nord şi de Sud, Asia, Caraibe şi Africa. Astfel, pentru călătoriile efectuate în perioada 16 August 2013 – 28 Februarie 2014, Air France KLM propune clienților săi prețuri reduse cu până la 47% la biletele de avion spre New York (de la 575 EUR), Beijing (de la 579 EUR), Sao Paolo (de la 749 EUR), Rio de Janeiro (de la 769 EUR), Johannesburg (de la 709 EUR) şi Cape Town (de la 749 EUR). Tarifele au toate taxele incluse şi implică zborurile dus-întors din Bucureşti către destinaţiile vizate.

 “Din dorința de a ne fideliza clienții și de a le oferi servicii excelente la prețuri competitive, AIR FRANCE KLM lansează de două ori pe an promoții cu reduceri semnificative. Astfel, până pe 6 Iunie clienții AIR FRANCE KLM au ocazia de a-și rezerva bilete pentru perioada de toamnă sau pentru vacanța de iarnă, la prețuri avantajoase. În această promoție sunt incluse destinații extrem de interesante din America, Asia și Africa”, a declarat Nicoleta Vișan, Marketing Manager Air France KLM Romania.

În 2012, Air Fracnce KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri și peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 573 aeronave, iar rețeaua acoperă 243 de destinații din 103 țări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) și Amsterdam-Schiphol.

Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam care numără 19 membri și care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o rețea globală de peste 15.500 de zboruri către peste 1000 de destinații din 187 de țări. Programul de fidelitate al alianței SkyTeam se numește Flying Blue și este lider în Europa, cu peste 21 de milioane de membri. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii