Cautare
, Contributor

Travel |
|

Air France sărbătoreşte Ziua Națională a Franței pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

Terminalul Nou– Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă va fi, astăzi, gazda unui eveniment inedit dedicat tuturor pasagerilor aflaţi pe aeroport, cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei.
 aboneaza-te
ziua frantei

Vor exista momente de French can-can, catering de tip French Gourmet, deserturi franțuzești, un colț de relaxare și multe alte suprize pregătite de organizatori, toate pe ritmurile romantice ale muzicii franțuzești. Totodată, pe ecranul de proiecție amplasat în zona de eveniment vor fi difuzate, pe parcursul intregii zile, filme si imagini vintage de aviație.

Cu această ocazie Air France organizează și o expoziție cu noile vizualuri incluse în campania de imagine Air France – ”France is in the air”, ce vor putea fi admirate de pasageri până pe 1 August 2014.

Organizarea acestui eveniment nu va afecta traficul de pasageri, informează un comunicat al companiei. Pe parcursul zilei pasagerii sunt aşteptaţi în zona noului terminal pentru a sărbători Ziua Naţională a Franţei alături de Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti şi de Air France, care va oferi vouchere de reducere tuturor pasagerilor din aeroport.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii