Cautare
, Contributor

Travel |
|

Air France, la 80 de ani

Air_France.JPG
Pe 7 octombrie, compania Air France a împlinit 80 de ani de existență. Cu această ocazie, compania aeriană lansează o campanie de reduceri de toamnă.

Air France a fost fondată oficial pe 7 Octombrie 1933, fiind, alături de KLM, una dintre puținele companii aeriene care au fost fondate înaintea celui de-al doilea Război Mondial. La temeliile sale stau 5 companii franceze Air Union, Air Orient, Société Générale de Transport Aérien (SGTA), CIDNA și Aéropostale, care din 7 Octombrie 1933 funcționează sub numele de Air France.

În prezent, compania are o flotă formată din 246 aeronave, care este reînnoită constant, vârsta medie de operare a aeronavelor sale fiind de 10 ani. Zilnic compania operează 1.500 de zboruri spre destinații din întreaga lume iar aeronavele Air France ajung în 243 de desținatii din 103 tari.

După 80 de ani de la înființare, Air France rămâne un lider al transportului aerian. În 2013, Air France a transportat 77,4 milioane de pasageri și 1,4 milioane de cargo.

Cu ocazia acestei aniversări, în perioada 8 – 22 Octombrie 2013 Air France lansează campania de reduceri de toamnă și anunță prețuri cu până la 30% mai mici. Astfel, biletele de avion spre America de Nord vor avea prețuri începând de la 539 euro, spre Asia de la 579 euro, spre Caraibe de la 699 euro și spre America de Sud de la 689 euro.

De asemenea, compania aeriană Air France este în plin proces de investiţii care poartă numele Transform 2015. În termeni financiari, acest program se traduce prin investiții de 500 de milioane de euro în schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business și La Premiere dar și în îmbunătățirea serviciilor la bord și la sol. În termeni temporali, acest program înseamnă noi scaune în clasa Economy, prezentate deja în luna Septembrie a acestui an la Paris în cadrul IFTM (International French Travel Market) dar și noi cabine Business (Ianuarie 2014), La Premiere (Aprilie 2014) și Premium Economy (Iunie 2014).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii