Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Travel |
|

Air France-KLM reduce preţurile pentru 52 de destinaţii

Reducerile se referă la perioade de călătorie până la mijlocul lunii decembrie.
avion_vacanta_aeroport.jpg

Air France KLM a lansat campania “Early Bird’’, prin care prețul biletelor de avion este redus în medie cu până la 40% pentru mai mult de 52 destinații din America de Sud, Asia, Caraibe și Africa. Biletele pentru destinaţii precum Caraibe – Republica Dominicană, Guadelupa, Martinica și Cuba au prețuri începând de la 790 euro dus – întors cu toate taxele incluse.

Ofertele speciale sunt valabile până pe 15 Aprilie 2014  şi includ  destinații din Africa (de la 607 euro), Asia (de la 580 euro) și America de Sud (de la 685 euro). Prețurile sunt valabile pentru zborurile dus-întors și includ taxele de aeroport.

Campania este valabilă pentru biletele achiziționate în perioada 26 martie – 15 aprilie 2014, iar perioada de călătorie ar trebui să fie până la jumătatea lunii decembrie 2014.

Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam, al cărei program de fidelitate, Flying Blue, este lider în Europa, cu peste 21 de milioane de membri. Celelalte companii membre Flying Blue care au zboruri din România sunt Alitalia, Czech Airlines, TAROM și Aeroflot.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii