Cautare
, Forbes Staff

Travel |
|

AIR FRANCE KLM lansează o campanie de reduceri a biletelor de avion cu până la 40%, pentru peste 100 de destinații intercontinentale

Compania aeriană AIR FRANCE KLM reduce tarifele cu până la 40% pentru peste 100 de destinații intercontinentale.
Miami

Campania promoțională este valabilă până pe 29 ianuarie, cu prețuri speciale pentru destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Cele mai căutate destinații intercontinentale de către turiștii români: Asia, America de Nord și insulele din Oceanul Indian.

Turiștii români au depășit de mult granițele Europei pentru vacanțele lor. Printre destinațiile lung curier preferate se număra capitalele Asiei, America de Nord (New York, Los Angeles, San Francisco) și insulele din Oceanul Indian.

Luna ianuarie este cea mai potrivită pentru a rezerva vacanțe pentru întregul an, doarece tarifele la biletele de avion sunt mai mici cu până la 40%.

Cei care și-au propus printre rezoluțiile pentru anul 2019 să descopere America de Nord pot începe planurile de călătorie. Un zbor dus-întors către New York începe de la 482 euro, către San Francisco de la 492 euro, iar pentru Los Angeles de la 562 euro. Alte destinații de pe continentul american aflate în promoție sunt: Miami, de la 472 euro, zbor dus-întors sau Boston, de la 612 euro, zbor dus-întors.

Pentru o experiență de călătorie mai aparte opțiunile sunt multiple. Johannesburg se află în promoție de la 549 euro, Havana, Cuba de la 619 euro, iar cei care vor să învețe tango de la cei mai buni profesoniști pot călători în Buenos Aires, de la 619 euro, zbor dus-întors.

Printre destinațiile perfecte pentru iubitorii de călătorii exotice și plaje paradisiace se numără Panama City și Rio de Janeiro. Un bilet de avion dus-întors pornește de la 460 euro, respectiv 499 euro.

Asia se află printre destinațiile preferate ale românilor. Un zbor dus-întors către Beijing pornește de la 439 euro, iar către Shanghai de la 449 euro. Un loc ideal pentru cuplurile în căutare de romantism, Denpasar este în promoție de la 619 euro, zbor dus-întors.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibila până pe 29 ianuarie 2019, iar perioada de călătorie este până pe data de 10 decembrie 2019.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2016, AIR FRANCE KLM a transportat 99.4 milioane de pasageri și peste 1,1 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 534 aeronave, iar rețeaua acoperă 328 de destinații din 118 tari, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, și Amsterdam-Schiphol.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii