Cautare
, Contributor

Travel |
|

Air France investește 170 de milioane de euro în aeronavele de pe cursele intercontinentale

Scaun_AF.jpg
Compania aeriană Air France a prezentat noua ofertă pentru produsele şi serviciile claselor de confort Economy și Premium Economy pentru zborurile intercontinentale, în cadrul târgului dedicat profesioniștilor din industria turismului, IFTM-Top Resa, organizat la Paris.

Investiția totală în cele 10.000 de scaune Economy este de 32 milioane de euro, în cele 1.100 de scaune Premium Economy este de 8 milioane de euro, iar în divertismentul la bord (ecranele individuale, varietatea de opțiuni disponibile, etc) este de 130 milioane de euro.

Noile clase Economy și Premium Economy reprezintă prima etapă din "Best & Beyond" – procesul de poziționare în segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015.

Cea de-a doua etapă se va desfășura în luna ianuarie 2014, când compania va prezenta noua ofertă pentru zborurile Business Class, iar cea de-a treia în luna aprilie 2014, cand va fi lansată noua ofertă pentru zborurile La Premiere.

Primul zbor cu noile clase de călătorie va avea loc în vara anului viitor, dată de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine și cu noul sistem de divertisment la bord.

“Best&Beyond este un proiect emblematic, reprezentând o investiție de peste 500 de milioane de euro în noile produse oferite de companie. Ambiția noastră este să fim la cel mai înalt nivel în ceea ce priveste produsele noastre și să ne diferențiem prin servicii optime pentru clienții noștri.” , a declarat Bruno Matheu, Chief Officer – LH Passenger Activity Air France.

 “Această mișcare comercială a fost implementată pentru a susține obiectivul Air France de a accede spre un nivel superior al calității și diversității produselor noastre. Aceste noi produse și servicii vor fi principalii actori în strategia noastră comercială”, a adaugat Patrick Alexandre, Executive Vice President Commercial, Sales and Marketing Air France-KLM.

Air France, împreună cu filiala sa regionala HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franța, cât și în restul Europei și în întreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri și peste 1,4 milioane de tone cargo. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii