Cautare
, Contributor

Travel |
|

Air France introduce a patra cursă zilnică pe ruta București – Paris

Sfârşitul lunii martie aduce o veste bună pentru călătorii pe ruta Bucureşti-Paris fiindcă începând cu data de 30 martie 2015, Air France își va consolida prezența la București prin introducerea unei noi frecvențe zilnice între București și Paris.
Air_France.JPG

Acest nou zbor se adaugă celor trei zboruri efectuate de Air France şi celor două zboruri efectuate de Tarom, zilnic, pe ruta București – Paris. Membre in aceeași alianță aeriană, Skyteam, Air France și Tarom au încheiat un acord de colaborare pentru aceste zboruri, asigurând astfel conexiunea facilă atât a pasagerilor Tarom cât și Air France spre alte destinații intercontinentale.

Noul zbor cu plecare din București va avea indicativul AF1689 și va decola la ora 11.55.  Zborul său pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceză. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România şi restul lumii un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii