FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, se vor face investiţii de 500 de milioane de euro în schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business și La Premiere și în îmbunătăţirea serviciilor la bord și la sol.

La nivel internaţional, în anul 2012 Air France a transportat pe rutele sale lung-curier peste 15 milioane de pasageri care au generat aproximativ 2/3 din veniturile companiei. Din totalul locurilor disponibile pe zborurile intercontinentale cu plecare din Europa, 13% sunt oferite de Air France-KLM. În aceste condiţii, compania a decis la începutul anului 2013 să lanseze un proiect de investiţii pe trei ani, care va viza exclusiv serviciile și confortul pasagerilor pe rutele lung-curier.

Acţiunile Best & Beyond fac parte din strategia Air France de a urca produsele sale lung-curier spre segmentele superioare prin confort la bord, atenţie sporită din partea personalului Air France, meniu special și noi posibilităţi de entertainment la bord.

Primele schimbări se vor vedea deja din luna Septembrie 2013 când compania va prezenta noile scaune pentru clasa Economy, cu mai mult spaţiu pentru picioare și implicit confort sporit pentru pasageri, dar și un sistem de entertainment în zbor îmbunătăţit. Tot până la finele anului 2013 compania își propune să crească efectivul de personal implicat în activităţi lung-curier la aproximativ 19.000 de persoane.

Anul 2014 va aduce noutăţi pentru fotoliile și cabinele claselor Business (Ianuarie 2014), La Premiere (Aprilie 2014) și Premium Economy (Iunie 2014).