Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Aida Nechifor, prima femeie numită în funcția de Director General al Liberty Galați în cei 55 de ani de existență

Liberty Steel Group este cel mai mare combinat integrat din țară și lider în fabricarea produselor siderurgice.
Liberty Galati

Liberty Steel Group a desemnat-o pe Aida Nechifor în funcția de Director General al Combinatului Siderurgic Liberty Galați.

Aida Nechifor – care lucrează în Combinat de 20 de ani –  este prima femeie care vine la conducerea unității în cei 55 de ani de istorie a unității. Ea este și prima femeie în fruntea unui producător de oțel din România. Aceasta va avea și responsabilități de conducere a Liberty Skopje, o unitate din Macedonia de Nord.

Aida Nechifor, care a fost anterior Director Financiar al Combinatului și membru în Comitetul de Conducere, din decembrie 2018, s-a alăturat companiei în 2001. Inițial, a lucrat ca economist, înainte de a conduce echipe de vânzări, contabilitate, raportare financiară, planificare și analiză. Este absolventă a Facultății de Administrare Economică și Afaceri a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Prasanta Kumar Mishra, care fusese numit Manager General Interimar în februarie 2021, este desemnat Director Executiv al Liberty Galați.

„Consider că Aida poate coordona acum echipa pentru a continua eforturile de a crește nivelurile de producție la 3 milioane de tone de oțel pe an, de la circa 2 milioane anul trecut, precum și de a accelera planurile ambițioase ale Combinatului de a deveni neutru de carbon până în 2030”, a declarat Paramjit Kahlon, CEO Primary Steel and Integrated Mining, Liberty Steel Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii