FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltarea planului în realitate se realizează în pași mici. Dacă este vorba despre un produs, poți crea o schiță și poți întreba oamenii dacă ar cumpăra produsul. Dacă este vorba despre un serviciu, te ajută să-l descrii și să-i rogi pe potențialii cumpărători să se înscrie pe loc. Dacă ai găsit locul perfect unde să lucrezi, ai două nume care te pot aduce în fața persoanelor care te angajează, nu ai nevoie de mai mult să continui progresul.

Învață din pașii mici. Schimbă serviciul încât să fie mai mai mult sau mai puțin cuprinzător.  Vor potențialii clienți un produs care să-i păcălească?

Construiește pe ce ai învățat de la potențialii clienți și continuă. Modifică ce ai obținut bazat pe ce ai aflat de la cei din jur, și vezi ce gândesc alți potențiali clienți.

Repetă. Ia în considerare feed-back-ul și continuă să repeți procesul până când ești convins că ai un proiect solid.

Este un tipar care se numește:Acționează. Învață. Construiește. Repetă. Și este cea mai bună modalitate să începi repede și eficient. Este modalitatea prin care antreprenorii de serie – cei care au pus pe picioare două sau mai multe companii de succes – și-au construit afacerile. Nimic nu este mai nesigur decât să începi o afacere nouă.