Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

Agroland, investiție de 400.000 de euro în alte două noi magazine de tip MEGA

Grupul Agroland (indice bursier AG) a inaugurat în martie două noi magazine MEGA, în Craiova și Sfântu Gheorghe, cu o investiție de 200.000 de euro în fiecare unitate, sume în care nu sunt incluse stocurile de marfă.
Horia Cardos Agroland

Ambele magazine sunt localizate în centre comerciale, iar reprezentanții Agroland estimează o medie anuală de peste 250 de clienți pe zi, pentru fiecare dintre ele. Agroland MEGA Craiova ocupă o suprafață de 432 mp , în timp ce unitatea recent inaugurată în Sfântu Gheorghe are 500 mp.

 „În 2021, ne-am propus să accelerăm extinderea rețelei prin magazine de tip MEGA, pentru a reuși ca, într-un interval cât mai scurt, să putem deservi toate marile centre urbane din România. În următoarele luni, avem în plan să deschidem astfel de unități în proximitatea Bucureștiului, în Mogoșoaia și Bolintin Deal, precum și în zona Moldovei, în Botoșani și Iași, precum și în Oltenia, în Caracal și Balș. Preocuparea clienților noștri pentru amenajarea gospodăriilor și a caselor de vacanță a crescut în mod semnificativ în ultimul an și, după toate estimările, va continua în acest ritm, astfel că ne dorim să le fim alături cât mai rapid și cu o ofertă adaptată nevoilor”, a explicat Horia Cardoș, fondator și director general al rețelei Agroland.

Conceptul Agroland MEGA a fost lansat în 2017, iar în prezent, rețeaua deține un număr de 11 unități de tip MEGA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii