Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Agricultură |
|

Agroland, investiție de 200.000 de euro în primul magazin MEGA din Sibiu

Grupul Agroland (simbol bursier AG) intră pe piața din Sibiu, prin deschiderea primului magazin din oraș, în urma unei investiții de 200.000 de euro, în care nu sunt incluse stocurile de marfă.
Agroland

Cel mai nou magazin MEGA din rețea ocupă 675 metri pătrați, dintre care 603 sunt destinați magazinului propriu-zis, iar 72 sunt utilizați pentru depozitarea mărfii.

„ (…) Acest concept este cel mai dinamic în Europa de Vest, la nivelul retailului specializat, iar obiectivul nostru este ca, până la finele lui 2022, să atingem numărul de 30 de magazine MEGA deschise, iar astfel să devenim cel mai important jucător din regiune”, a punctat Horia Cardoș, fondatorul și directorul general al Agroland.

Fondatorii rețelei estimează pentru noul magazin un trafic mediu zilnic de aproximativ 250 – 300 de persoane și vânzări în valoare de peste 810.000 de euro, în primul an de activitate.

Reprezentanții rețelei Agroland au în plan ca, până la sfârșitului acestui an, să mai deschidă două unități MEGA, în Bârlad (jud. Vaslui) și Balș.

În prezent, rețeaua Agroland are peste 250 de magazine, localizate în 29 de județe, și peste 2.200.000 de clienți pe an.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii