FacebookTwitterLinkedIn

Magazinul de 550 de metri pătrați devine cel mai mare din rețea din punct de vedere al suprafaței, dar și ca numărul de produse.

„Am lansat conceptul MEGA acum trei ani, perioadă în care l-am dezvoltat și îmbunătățit continuu, iar acum am decis că avem capacitatea și sortimentația perfectă pentru a intra pe piața din București, o piața mare, eterogenă și preponderent urbană. Calitatea și numărul mare de produse vor acoperi nevoile unui segment al populației care simțea nevoia unui supermarket cu produse pentru grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming, administrat de personal cu experiență în domeniu. Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția acestui magazin, care va aduce atât o creștere a cifrei de afaceri, cât și o consolidare puternică a poziției noastre în București și în zonele limitrofe. În prezent, în preajma Capitalei avem nouă unități tradiționale, iar în prima parte a anului viitor, vom deschide magazine Agroland MEGA și în Bolintin Vale și Afumați”, a declarat Horia Cardoș, fondator și director general al rețelei Agroland

Investiția în această unitate se ridică la 150.000 euro, fără stocuri, iar vânzările din primul an de activitate sunt estimate la 750.000 euro.