Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Agroland, investiție de 150.000 de euro în cel mai mare magazin din rețea

Reprezentanții Agroland au anunțat că au investit 150.000 euro în deschiderea celui mai mare magazin din rețea, situat în Timișoara.
Foto Agroland MEGA_interior_1

Mai mult, aceștia estimează vânzări de aproximativ 500.000 de euro, în primul an de activitate. Potrivit reprezentanților companiei, noul magazin va deține aproximativ 2.000 de produse, un număr dublu față de cel regăsit în fiecare dintre celelalte patru unități de tip MEGA din rețea.

„ (…) Planurile noastre sunt să extindem această direcție de dezvoltare și să inaugurăm unități Agroland MEGA în apropiere de toate marile orașe din România, în următorii patru ani. Până la finele lui 2020, ne-am propus să deschidem încă două astfel de unități în România, în care să avem la vânzare peste 3.000 de produse și care să depășească 600 mp. Nu excludem nici extinderea în străinătate, într-o primă etapă în țări vecine precum Serbia și Ungaria, dacă noile Agroland MEGA vor avea succesul scontat, în România”, a declarat într-un comunicat de presă remis la redacție, Horia Cardoș, fondator și director general al Agroland.

În noul magazin se vor găsi un număr de 650 de produse pentru grădină, 750 de produse pentru îngrijirea animalelor, 450 de produse pentru ferme și 200 de articole care aparțin altor game.

Rețeau Agroland numără în prezent 247 de unități, situate în 28 de județe ale țării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii