FacebookTwitterLinkedIn

Agroland MEGA Fundeni este cel de-al șaselea magazin de acest tip din cadrul rețelei, desfășurat într-un spațiu de 550 metri pătrați.

„Odată cu creșterea interesului consumatorilor pentru îmbunătățirea spațiului de casă și grădină, acest tip de magazin, extrem de dezvoltat în zona de Vest a Europei, va fi din ce în ce mai căutat și pe piața locală. Ne bucurăm să contribuim astfel la deschiderea unui concept nou în București, și, împreună cu REWE Group, să putem dezvolta parteneriate puternice și susține brand-uri românești. Deși segmentul de retail a fost puternic afectat din cauza crizei sanitare, centrele comerciale de tip retail park sau galeriile comerciale cu acces facil au fost preferate de consumatori în detrimentul mall-urilor, trend ce credem că se va păstra și în perioada următoare”, a declarat Bogdan Marcu, Partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Penny Center Fundeni este un proiect al grupului german REWE, parte a unei reţele de parcuri de retail prezente în București, Buzău, Brăila, Târgoviște și Ploiești. Gradul de ocupare al acestui portofoliu administrat de Cushman & Wakefield Echinox este de 100%.

„Deschiderea primului magazin Agroland MEGA din București a fost o provocare pentru noi, implicând toată echipa de management. Ne dorim și suntem convinși că acest magazin va fi un succes și vom reuși, alături de ceilalți retaileri, să servim nevoile zecilor de mii de familii care locuiesc în apropierea Penny Center Fundeni”, a declarat Horia Cardoş, Director General, Agroland.

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru gardening, pet care și hobby farming din România, cu un capital 100% românesc, fondată în 1997 la Timișoara, de către antreprenorul Horia Cardoș. Rețeaua Agroland are 250 de unități în 29 de județe. Reprezentanții companiei vor continuă extinderea atât în București, cât și în restul țării până la sfârșitul lui 2020 și în primul trimestru din 2021, cu alte patru Agroland MEGA, dintre care două în apropierea Capitalei.