FacebookTwitterLinkedIn

Fil Rouge Capital și AgriTech Hub au participat, de asemenea, la runda de finanțare. Această finanțare va permite Agrivi să își extindă acoperirea pe piețele cheie din Europa și SUA, inclusiv ȋn România, prin dezvoltarea software-ului de gestionare a fermelor.

,,Evoluția din ultima perioadă și clienții extraordinari ne-au pregătit pentru următoarea etapă a dezvoltării noastre. Suntem recunoscători South Central Ventures, Fondului European de Investiții, Băncii Croate pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Fil Rouge Capital și AgriTech Hub pentru susținerea misiunii noastre de a digitaliza agricultura mondială. Evenimentele globale recente au atras atenția asupra alimentației și agriculturii, astfel încât interesul investitorilor pentru AGRIVI este puternic, iar noi ne gândim să extindem această rundă de investiții”, a spus Matja Zuli, CEO și fondator al AGRIVI.

Ȋn urma noii finanțări, compania intenționează să ȋși extindă prezența ȋn România, prin creșterea numărului de angajați, și să ajungă la cât mai mulți fermieri din țara noastră.