Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Agricover Holding, undă verde pentru a-și lista la bursă emisiunea de obligațiuni în valoare de 40 milioane de euro

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat listarea la bursa de la București emisiunea de obligaţiuni în valoare de 40 milioane de euro a companiei ce activează în domeniul agricol, Agricover Holding.
shutterstock_364497065

Conform ASF, obligaţiunile emise de Agricover Holding sunt denominate în euro, negarantate. Valoarea nominală a unei obligaţiuni este de 50.000 de euro, iar rata cuponului de 3,5%.

„Aprobarea prospectului întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de BVB a obligaţiunilor emise de Agricover Holding S.A. şi a emiterii Certificatului de înregistrare a obligaţiunilor”, se arată într-un comunicat al Autorității de Supraveghere Financiară.

Suma atrasă prin emisiunea de obligaţiuni este destinată finanţării operaţiunilor de creditare ale Agricover Credit IFN SA, subsidiară a Agricover Holding SA, care se ocupă exclusiv cu finanţarea fermierilor din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii