Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Agricover Credit a acordat credite în valoare de 950 mil. lei în 2015 și vrea să mai deschidă patru noi sucursale

Agricover Credit IFN, instituție financiară non-bancară specializată pe finanțarea agriculturii, a înregistrat în 2015 un profit operațional de peste 25,6 milioane de lei, în creștere cu 17% față de anul precedent.
Agricultura

În 2015, profitul net al Agricover IFN a fost de 17,3 milioane de lei. Tot anul trecut, instituția a acordat credite în valoare de 950 milioane de lei, în creștere cu 14% față de anul 2014.

Rezultatele înregistrate în 2015 sunt o urmare a extinderii portofoliului de clienți, 1.700 în prezent,  și a lansărilor de noi produse, cum ar fi Creditul Avans Porumb Forward, o soluție de finanțare destinată fermierilor care aleg să valorifice recolta pe baza unui contract forward, pentru a beneficia de prețuri favorabile, înainte de perioada de recoltare.

„Creștere sănătoasă – așa arată rezultatele înregistrate de Agricover Credit IFN în 2015. Am obținut un profit net de peste 17,3 milioane de lei, în creștere cu 5% față de 2014 și o valoare a creditelor acordate de 950 milioane Lei, în creștere cu 14%. Portofoliul variat al produselor și calitatea serviciilor oferite, adaptate în permanență la nevoile financiare reale ale fermierilor, flexibilitatea și eficiența în activitatea de finanțare au fost factori hotărâtori în obținerea acestor rezultate”, spune Robert Rekkers, directorul general al Agricover Credit IFN.

În 2016, Agricover Credit plănuiește să mai deschidă patru noi sucursale și să extindă echipele din teren.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii