Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Agenția Pattern furnizează servicii de marketing și producție video pentru platforma Twitch

Pattern, agenție de visual design, va lucra din această lună cu Twitch, cea mai mare comunitate si platformă de streaming dedicată gamerilor si evenimentelor de e-sports.
Simona Hancu

Platforma va beneficia de serviciile creative ale Pattern în zona de marketing assets si producție video.

De-a lungul primului an de activitate, agenția Pattern a creat povești și experiențe digitale pentru importante branduri internationale din industriile digitale, tech și gaming precum Samsung Electronics America, Machine Zone sau Gamelab Barcelona Conference.

Proiectele agenției au generat în primul an o cifră de afaceri de peste 500.000 de euro.

Simona Hâncu (foto), General Manager și Fondator Pattern: „Alegerea companiei Twitch de a lucra cu Pattern și proiectele de succes pe care le-am realizat cu Samsung Electronics America și Machine Zone, printre altele, vorbesc despre senioratul și know how-ul echipei. Vom oferi, ca și până acum, clienților noștri soluțiile creative prin care aceștia să-și crească business-urile lor. Ne propunem ca în următorul an să continuăm expansiunea pe piețele din SUA și Europa de Vest”.

Pattern oferă trei piloni de servicii creative: Visual Design, Digital Design și Creative Design. Prin Visual Design, agenția desenează povestea brandurilor cu experiențe vizuale memorabile prin conținut video – motion graphics, 3D Art, animated trailers, CGI trailers.

Componenta de Digital Design are rolul de a crea conținut digital captivant prin web design, web development, UI & UX design engineering și strategii de Social Media.

Prin Creative Design, agenția îi ajută pe clienți să definească misiunea business-ului lor prin conceperea de strategii și experiențe inovative cât și dezvoltarea identității vizuale.

Pattern a creat proiecte pentru clienți precum Samsung Electronics America, Gamelab Barcelona Conference, Dev Play Conference, Machine Zone, Bitlikes și Twitch.

Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de Pattern se numără schimbarea completă a site-ului Samsung Developers la nivel de design, structură, conținut și user experience, dar și dezvoltarea identității vizuale, a conținutului video și digital pentru Samsung Developer Conference, edițiile 2016 și 2017.

Simona Hâncu: „Pattern crează și schimbă modele. De gândire, de proces, de design. De la primul cuvânt și până la ultimul pixel. Suntem o agenție de visual design cu picioarele ferm ancorate în branding și design. Suntem o echipă de seniori în marketing și advertising, cu experiența de a rezolva orice caz și curajul de a învăța întotdeauna noi moduri de a o face. Unii au schimbat mai multe domenii de activitate, însă digitalul a rămas numitorul comun. Fiecare membru al echipei este condus de entuziasm și dorința de a contribui la proiectele Pattern prin creativitate și cunoștințele strânse de-a lungul timpului”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii